Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Özbek Elif the Asian girl :)

clippers

Normal Üye
29 Mar 2024
20
45
34
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Elifle 2 seans görüşme gerçekleştirdik. @elif özbek

İletişim ve randevulaşma aşaması kolay ilerledi kendisi oldukça dakik.

İlgil alaka: Elifin enerjisi bana çok olumlu geçti zaten tanışıyor gibiydik, ilgi alakası çok iyiydi bana odaklıydı başka şeylerle ilgilenme telefona bakma vs gibi şeyler olmadı Elifte geyşa ruhunu göreceksiniz, oldukça düzgün Türkçe konuşuyor.

Konum: Evi bomonti'de tatlı bir çatı katı oldukça temiz ve düzenli kliması bulunuyor duş vs işlemleri kolaylıkla çözülüyor.

Görünüm güzellik: Başlıkta belirttiğim gibi Elif tam bir asian girl uzak doğu asya kızlarını merak eden varsa en hızlı yolu elifle görüşme yapmak diyebilirim :) ayrıca yüzü, eli, ayağı pek düzgün ayak fetişi olan varsa oldukça keyif alacaktır. Konu asian girl olunca darlık konusunu geçmeden olmaz.

Oral: gayet derinlere ilerleyen aceleci olmayan soft tavırda ilerliyor beğendim.

Aksiyon başlamadan evvel gf edasıyla ön sevişmemiz yaşandı aksiyon esnasında bol pozisyon değişimli ilerledik kendisi gayet esnek geri bildirimleri çok hoş soft sex ve gfe deneyimini fazlasıyla yaşıyorsunuz.

Tekrar görüşür müyüm? - Evet

Hayırlı forumlar..

ataxxx Çevrimdışı
5 Ocak 2024
408
317
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler, özellikle ayak fetişi hoşuma gitti 😘

elif özbek Çevrimdışı
20 Ocak 2018
697
5,491
Elifle 2 seans görüşme gerçekleştirdik. @elif özbek

İletişim ve randevulaşma aşaması kolay ilerledi kendisi oldukça dakik.

İlgil alaka: Elifin enerjisi bana çok olumlu geçti zaten tanışıyor gibiydik, ilgi alakası çok iyiydi bana odaklıydı başka şeylerle ilgilenme telefona bakma vs gibi şeyler olmadı Elifte geyşa ruhunu göreceksiniz, oldukça düzgün Türkçe konuşuyor.

Konum: Evi bomonti'de tatlı bir çatı katı oldukça temiz ve düzenli kliması bulunuyor duş vs işlemleri kolaylıkla çözülüyor.

Görünüm güzellik: Başlıkta belirttiğim gibi Elif tam bir asian girl uzak doğu asya kızlarını merak eden varsa en hızlı yolu elifle görüşme yapmak diyebilirim :) ayrıca yüzü, eli, ayağı pek düzgün ayak fetişi olan varsa oldukça keyif alacaktır. Konu asian girl olunca darlık konusunu geçmeden olmaz.

Oral: gayet derinlere ilerleyen aceleci olmayan soft tavırda ilerliyor beğendim.

Aksiyon başlamadan evvel gf edasıyla ön sevişmemiz yaşandı aksiyon esnasında bol pozisyon değişimli ilerledik kendisi gayet esnek geri bildirimleri çok hoş soft sex ve gfe deneyimini fazlasıyla yaşıyorsunuz.

Tekrar görüşür müyüm? - Evet

Hayırlı forumlar..

"....Aksiyon başlamadan evvel gf edasıyla ön sevişmemiz yaşandı...."

Hersey icin cok tesekkurler.

1721474035990.png

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar