Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme İstanbul'un Merkezinde Bir İstanbul Hanımefendisi

ahmet1634

Normal Üye
12 Eki 2021
11
51
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhaba arkadaşlar,

Dün @CEREN BAŞAK hanım ile görüşme şansım oldu. İptal olan bir başka programım dolayısıyla hızlı ve anlık bir reaksiyon ile tanışma şansımız oldu. Kendisine beni kabul ettiği ve ağırladığı için teşekkür ederim. Yorumlarımı ise şöyle maddelendirebilirim:

- Ses tonu, sesten gelen enerjisi sizi eve davet ediyor. Sesinden bile motive olup, buluşmak için can atabilirsiniz. Sohbeti keyifli.
- Evi çok merkezi bir noktada, elit bir semtte ve gözden uzak bir arada. Ayrıca evime yürüme mesafesindeydi. Bu açıdan gayet iyiydi benim açımdan.
- Ev ortamı sessiz sakin, tatlı bir evi var. Eve ilk gittiğiniz andan itibaren ikramda bulunmaya çok hevesli. En güzel ikramı kendisi tabi. :)
- Parfüm ve ruj gibi makyaj malzemelerini sevmediğimi söylemiştim. Kendisi bu konuya dikkat etmiş ve gerçekten sıfır makyajla, duş sonrası haliyle karşıladı. Taleplerinizi dinliyor olması çok güzel.
- Fotoğraflarında biraz daha esmer gözüküyor. Ten rengi biraz daha açılmıştı. Yine de latin havası yoğun olarak hissediliyor.
- Ayrıca kendisi tam bir profesyonel, işini başarılı bir şekilde gerçekleştiriyor.

Bir İstanbul hanımefendisi ile görüşmek isterseniz tavsiye ederim.

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
8,095
6,727
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşımınız için teşekürler

ByHermes Çevrimdışı

ByHermes

Sallansada yıkılmaz tahtım...! - Canım forum❤️
21 Ara 2020
711
1,051
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylasım icin tesekkürler

Dilsizseytan Çevrimdışı
13 Eyl 2021
912
1,665
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için tebriks.
@CEREN BAŞAK ile ilgili güzel referanslar gelmeye devam ediyor. Ortak kanı ise kalitesi.
Dikkatimi zaten guzelligi ile çekiyordu ama zerafeti de yazılanlardan anlaşıldığı kadarı üst seviyede.
Merak artıyor gittikce🔥

yasakelma80 Çevrimdışı
2 Haz 2009
2,194
2,096
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için yaşayana yaşatana teşekkürler

CEREN BAŞAK Çevrimdışı
4 Haz 2020
2,016
6,601
Merhaba arkadaşlar,

Dün @CEREN BAŞAK hanım ile görüşme şansım oldu. İptal olan bir başka programım dolayısıyla hızlı ve anlık bir reaksiyon ile tanışma şansımız oldu. Kendisine beni kabul ettiği ve ağırladığı için teşekkür ederim. Yorumlarımı ise şöyle maddelendirebilirim:

- Ses tonu, sesten gelen enerjisi sizi eve davet ediyor. Sesinden bile motive olup, buluşmak için can atabilirsiniz. Sohbeti keyifli.
- Evi çok merkezi bir noktada, elit bir semtte ve gözden uzak bir arada. Ayrıca evime yürüme mesafesindeydi. Bu açıdan gayet iyiydi benim açımdan.
- Ev ortamı sessiz sakin, tatlı bir evi var. Eve ilk gittiğiniz andan itibaren ikramda bulunmaya çok hevesli. En güzel ikramı kendisi tabi. :)
- Parfüm ve ruj gibi makyaj malzemelerini sevmediğimi söylemiştim. Kendisi bu konuya dikkat etmiş ve gerçekten sıfır makyajla, duş sonrası haliyle karşıladı. Taleplerinizi dinliyor olması çok güzel.
- Fotoğraflarında biraz daha esmer gözüküyor. Ten rengi biraz daha açılmıştı. Yine de latin havası yoğun olarak hissediliyor.
- Ayrıca kendisi tam bir profesyonel, işini başarılı bir şekilde gerçekleştiriyor.

Bir İstanbul hanımefendisi ile görüşmek isterseniz tavsiye ederim.
Güzel yorumun için çok teşekkür seni tanımakta güzeldi🥂💋

Onuragc Çevrimdışı
14 Eki 2021
135
202
43
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
referans için teşekkürler geçirdiğiniz zamandan keyif aldığınız belli oluyor

arahana23 Çevrimdışı
23 May 2018
62
48
34
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşım için teşekkürler, bayılıyorum Ceren hanım a ama bir türlü görüşmek kısmet olmadı :)

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
8,701
9,447
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel ve detaylı paylaşım için teşekkürler...

Chan

Normal Üye
30 Ağu 2017
19
25
Cinsiyetiniz nedir?
güzel paylaşımınız için teşekkürler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar