Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Güzellik ve Zerafetin 🧿Adresi Fulya😍 İle 3.Görüşme

Leventtan Çevrimdışı
30 Ağu 2017
53
101
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kıymetli Zamparadaşlarım,

@Fulya Ekici hanım'la dün üçüncü görüşmemizi gerçekleştirdik. Doğal olarak artık ikimiz de daha rahat hareket etmeye başladık. Ten uyumluluğu harika bir şey 😍
Onu seyretmeye doymak gerçekten mümkün değil. Her seansta değiştirdiği vücudunun harika kıvrımlarını ortaya döken kışkırtıcı, libido yükselten kıyafetleri her seferinde başımı döndürüyor. 😇

Yatak odasında çok rahat, çok becerikli, çok anlayışlı, çok uyumlu, mis kokulu bir kadın. BJ'de gerçekten çok iyi hemen sonrasında harika göğüsleri arasında müthiş keyifli bir gezinti yapmak dayanılması çok zor 😅😅

Her kadınla karşılıklı oral pozisyonu (hadi 69 diyelim 🤭) mümkün olmuyor. Ama onunla müthiş keyifli 😋:love:
Benim en favori pozisyonum misyoner (güzel yüzünü 🧿, harika vücudunu 🧿, o efsane göğüslerini 🧿 çok daha iyi seyredebildiğim ve öpüşmelere 😘 doyduğum için)

Yine çok keyif aldığım bir görüşme oldu. Fulya'cım bana bu imkanı verdiğin için ve yaşattığın çok keyifli saatler için çoook teşekkürler. 🥰😍😘

AntonyoBanderas Çevrimdışı
8 Eyl 2020
1,313
1,800
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylaşım için teşekkürler

Ahmet07121995 Çevrimdışı
9 Ağu 2023
671
462
30
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

@Fulya Ekici hanım'la dün üçüncü görüşmemizi gerçekleştirdik. Doğal olarak artık ikimiz de daha rahat hareket etmeye başladık. Ten uyumluluğu harika bir şey 😍
Onu seyretmeye doymak gerçekten mümkün değil. Her seansta değiştirdiği vücudunun harika kıvrımlarını ortaya döken kışkırtıcı, libido yükselten kıyafetleri her seferinde başımı döndürüyor. 😇

Yatak odasında çok rahat, çok becerikli, çok anlayışlı, çok uyumlu, mis kokulu bir kadın. BJ'de gerçekten çok iyi hemen sonrasında harika göğüsleri arasında müthiş keyifli bir gezinti yapmak dayanılması çok zor 😅😅

Her kadınla karşılıklı oral pozisyonu (hadi 69 diyelim 🤭) mümkün olmuyor. Ama onunla müthiş keyifli 😋:love:
Benim en favori pozisyonum misyoner (güzel yüzünü 🧿, harika vücudunu 🧿, o efsane göğüslerini 🧿 çok daha iyi seyredebildiğim ve öpüşmelere 😘 doyduğum için)

Yine çok keyif aldığım bir görüşme oldu. Fulya'cım bana bu imkanı verdiğin için ve yaşattığın çok keyifli saatler için çoook teşekkürler. 🥰😍😘
Güzel yorum referans için teşekkürler

Hectors Çevrimdışı
17 Şub 2021
750
870
40
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Çok merak ediyorum kendisini kaş yıldır buradayım bir fırsat bulamadım kendisiyle görüşmek için

Leventtan Çevrimdışı
30 Ağu 2017
53
101
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler
Ben teşekkür ederim ☺️🙋‍♂️
Güzel yorum referans için teşekkürler
Çok teşekkürler ☺️🙋‍♂️
Güzel paylaşım için teşekkürler, @Fulya Ekici hanıma da yaşattıkları için tebrikler
Çok teşekkürler ☺️🙋‍♂️
Referans için teşekkürler
Teşekkürler ☺️🙋‍♂️
Çok merak ediyorum kendisini kaş yıldır buradayım bir fırsat bulamadım kendisiyle görüşmek için
Çok teşekkürler ☺️🙋‍♂️
Güzel paylaşım için teşekkürler
Çok teşekkürler ☺️🙋‍♂️

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
8,095
6,727
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınız için teşekürler

Fulya Ekici Çevrimdışı
8 Ocak 2020
155
403
29
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan

Güzel yorumun için teşekkür ederim canım 🙏 bende seni tanıdığıma sevindim 😇 tekrardan görüşmek dileğiyle 🥰🤗😘

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar