Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Bir kraliceye misafir olmak

Ugur1905

Normal Üye
16 Haz 2019
2
10
Cinsiyetiniz nedir?
Merhaba bugün cok guzel bi bayanla tanıştım uzun zamandır gitmek isteyip gidemedigim nazlisu hanimla gorustum öncelikle konumu cok elit bi yerde yasadigi eve cok yakisiyor zarifligiyle sohbetiyle seksi giyim tarziyla beni benden aldi randevu saatine erken gelmeme rağmen beni bekletmedi sevdigi insanla vakti dolduğunda git demiyor ortami severse ne istedigini bilen oturup muhabbet etmeyi seven icmesini bilen tabiki ağzıyla :)) tabi hiçbir bayan bunu istemez hicbir erkeğede bu yakismaz bu arada ben icki icmiyorum ama içmiş kadar oldum 🤣nazlisu hanim güzelliğiyle zaten sarhoş ediyor kendisine bugün bu pazar aksami icin teşekkür ediyorum kendisiyle tekrar görüşmek dileğiyle anlatilmaz yasanir

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
8,095
6,727
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşımınız için teşekürler

NAZLISU Çevrimdışı
12 May 2019
299
789
Merhaba bugün cok guzel bi bayanla tanıştım uzun zamandır gitmek isteyip gidemedigim nazlisu hanimla gorustum öncelikle konumu cok elit bi yerde yasadigi eve cok yakisiyor zarifligiyle sohbetiyle seksi giyim tarziyla beni benden aldi randevu saatine erken gelmeme rağmen beni bekletmedi sevdigi insanla vakti dolduğunda git demiyor ortami severse ne istedigini bilen oturup muhabbet etmeyi seven icmesini bilen tabiki ağzıyla :)) tabi hiçbir bayan bunu istemez hicbir erkeğede bu yakismaz bu arada ben icki icmiyorum ama içmiş kadar oldum 🤣nazlisu hanim güzelliğiyle zaten sarhoş ediyor kendisine bugün bu pazar aksami icin teşekkür ediyorum kendisiyle tekrar görüşmek dileğiyle anlatilmaz yasanir
Güzel akşam için ben teşekkür ederim, görüşmek sevişmek dileğiyle sevgiler... 💋

Dilsizseytan Çevrimdışı
13 Eyl 2021
912
1,665
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sevismenize sağlık.
@NAZLISU hanım takibimdeydi ama ortalıkta gözükmüyordu sanki.
Şimdi tekrar bı icim depresti.😁

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar